İçindekiler:
250 gram yumuşak tereyağı
1.5 su bardağı toz şeker
1 paket BAŞAK Şekerli Vanilin
1 paket BAŞAK Hamur Kabartma Tozu
4 yumurta
250 gram dövülmüş fındık
2.5 su bardağı un
4 yemek kaşığı BAŞAK Pudra Şekeri
Yapılışı:
Tereyağını, toz şeker ve şekerli vanilin ile köpük
halini alıncaya kadar çırpınız. Üzerine yumurtaları
birer birer ekleyerek karıştırmaya devam ediniz.
Fındıkları ekledikten sonra un, kabartma tozu ile
birlikte eleyerek yavaş yavaş hamura katınız.
Hazırlanan hamuru, yağlanmış kalıba dökerek 175°C'ye
ısıtılmış fırında 60-70 dak. süre ile pişiriniz.
Pişen keki ,pudra şekeri ile süsleyiniz.