Language:

HAVUÇLU KEK

HAVUÇLU KEK

Malzeme:

1 paket BAŞAK Sade Kekun
2 Su Bardağı Seker
4 Adet Yumurta
2 Su Bardağı Havuç Rendesi
2 Su Bardağı dövülmüş ceviz
1 Tatlı Kaşığı Tarçın
1 paket BAŞAK Şekerli vanilin

Hazırlanışı:

Yumurta ve sekeri iyice çırpınız. .Havuç rendesi, dövülmüş ceviz, tarçın, vanilin ilave ediniz ve 1 paket BAŞAK Sade Kekun’u ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırınız.

Önceden ısıtılmış fırında 160-165 °C‘de 30-35 dak. pişiriniz.

İletişim

Seyran Mh. Yeni İstanbul Cd. No:2962 42550-Akşehir-TÜRKİYE

+90 332 812 75 00