Malzeme:
- 1 paket BAŞAK Sade Kekun
- 4 yumurta.
- 2 çay bardağı sıvı yağ.
- 2 çay bardağı süt.
- 2 çay bardağı toz şeker.
- 8-10 adet kuru incir.
- 1 tatlı kaşığı tarçın.
Hazırlanışı:
- Yumurta, sıvı yağ, süt ve toz şekeri geniş bir kapta karıştırın. 1 paket BAŞAK Sade Kekunu geniş bir tepsiye dökün ve ortasını havuz biçiminde açın.Küçük doğranmış incirleri ve tarçını iyice harmanlayın. Üzerine yumurtalı karışımı ekleyin tekrar karıştırın ve yağlanmış kek kalıbına dökün.
- Önceden 165-170 C ‘ye ısıtılmış fırında 30-40 dak. kadar pişirin. Ilık olarak dilimledikten sonra servis yapın.