Malzeme:
1/2 paket BAŞAK Pandispanya Un.
2 Yumurta
500 ml su.
1 kutu BAŞAK Muz Aromalı Pasta Kreması
300 ml soğuk süt
50 gr (2 yemek kaşığı) margarin
1 adet muz
1 yemek kaşığı BAŞAK Pudra Şekeri
Bir tutam Şam Fıstığı
Yapılışı:
BAŞAK Pandispanya Un, yumurta ve suyu 7-8 dk. karıştırarak pandispanya hamuru hazırlayınız., 28-32 cm. boyutlarındaki tepsi üzerine yağlı kağıt koyup, üzerine hazırlanan hamuru iyice yayınız.
180 dereceye göre ısıtılmış fırında 10-12 dk. kadar pişiriniz. Başka bir yağlı kağıt üzerine 1 yemek kaşığı pudra şekeri serpiniz ve pişen pandispanyayı kağıt üzerine ters çevirerek rulo yapınız.
BAŞAK Pasta Kreması'nı, süt ve margarin kullanarak tarife göre hazırlayınız.
Pandispanya soğuduktan sonra ruloyu açınız ve ortasına bütün halde muz yerleştirerek, üzerine hazırlamış olduğunuz pasta kremasının yarısını sürünüz. Pandispanyayı tekrar rulo hale getirdikten sonra, kalan pasta kreması ile üzerini iyice kaplayınız. Buzdolabında soğuduktan sonra üzerine Şam Fıstığı serpiştirerek servis yapınız.