Malzeme:
1 paket BAŞAK Sade Kekun.
250 gr. yumuşak margarin.
2 su bardağı toz şeker.
1 yumurta.
1 su bardağı yoğurt.
Yarım su bardağı portakal suyu.
Portakal kabuğu rendesi.
Hazırlanışı:
Yumuşak margarin, toz şeker , portakal suyu ve kabuğunu derin bir kapta iyice çırpın. Üzerine 1 paket BAŞAK Sade Kekun , yoğurt ve yumurtayı ilave edip orta yumuşaklıkta bir hamur oluşuncaya kadar yoğurun.
Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar kopararak avuç içinde yuvarlayın. Hamurları
hafifçe yassılaştırarak yağlanmış fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Önceden 170-175 C ‘ye ısıtılmış fırında 35-40 dak. kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.